Manjka vam samo še 70€ do brezplačne poštnine.
Potrebujete sanitarni potrošni material za vaše podjetje? Kontaktirajte nas za ponudbo!

Hollu Diamant

92,99

Ekstremno trd in trpežen premaz za vse vodoodporne talne površine.

Številka artikla: 7406 Šifra: 7406 Kategorije: , , Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Hollu DIAMANT je ekstremno trd in trpežen premaz, ki talno oblogo učinkovito ščiti pred mehanskimi obremenitvami in obrabo. Poleg tega se odlikuje po naslednjih lastnostih: dobro močenje, odlična polnilna moč, protizdrsna zaščita (v skladu z mejnimi vrednosti protizdrsne zaščite Univerze v Wuppertalu, t. i. »Wuppertaler Grenzwerte für Gleitsicherheit«) in visok lesk. Je enostavno za uporabo ter primerno za high-speed in spray-cleaner metodo.

Uporaba: Sredstvo je primerno za premazovanje vseh vodoodpornih oblog, kot so PVC, linolej, kavčukaste in druge plastične obloge ter vpojnega naravnega in umetnega kamna. POZOR: Sredstvo ni primerno za uporabo na nelakiranih lesnih in parketnih podih! Brez ustrezne predhodne obdelave sredstvo ni primerno za elastične, s poliuretanom obdelane talne obloge!

Navodila za uporabo: Pred uporabo preverimo obstojnost proti alkoholnim dezinfekcijskim sredstvom! Predpriprave: Pred premazovanjem talno oblogo očistimo z osnovnim čistilom, nevtraliziramo in pustimo, da se posuši. Z novih kavčukastih oblogah je s pomočjo osnovnega čistila odstranimo vse ostanke sredstev proti sprijemanju. Talno gretje izklopimo in počakamo, da se ohladi. Zapremo okna. Premazovanje: Sredstvo v tankem in enakomernem sloju v prekrivajočih se pasovih nanesemo na podlago. Šele ko se premaz popolnoma posuši (ca. 20 – 30 minut), lahko postopek ponovimo. Zaščitni film je pohoden po 1 – 2 dneh.

Količina: 10L

Ne spreglejte našega članka o zaščiti tal!

Dodatne informacije

Količina

10 L

Poraba premaza

1 kos (10L premaza) zadostuje za 3-slojno premazovanje površine velikosti 200-250 m2.

Količina lahko varira glede na poroznost talne površine.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hollu Diamant”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Povezani izdelki