Megamax Profi Baktoklor

Manjka vam samo še 70€ do brezplačne poštnine.
Potrebujete sanitarni potrošni material za vaše podjetje? Kontaktirajte nas za ponudbo!

Megamax Profi Baktoklor

25,01 12,00

Tekoče dezinfekcijsko sredstvo za razkuževanje povšin, na osnovi stabiliziranega natrijevega hipoklorita. Deluje učinkovito na širok spekter mikroorganizmov. Posebna kombinacija alkalij daje proizvodu tudi čistilne lastnosti.

Številka artikla: 2524 Šifra: 2524 Kategorije: , , , , Oznake: , ,

Opis

Megamax Profi Baktoklor je tekoče sredstvo, na osnovi stabiliziranega natrijevega hipoklorita. Deluje učinkovito na širok spekter mikroorganizmov. Posebna kombinacija alkalij daje proizvodu tudi čistilne lastnosti.

Uporablja se za čiščenje površin v gospodinjstvu (kuhinjski pulti, keramične ploščice, vse vodoodporne površine, kopalnice, WC školjke, umivalniki, talne površine…), za sanitacijo v prehrambno-živilski industriji in ostali industriji, za dezinfekcijo prostorov, naprav, delovnih površin, delovnega orodja, posode in zaščitnih delovnih oblek. Primeren je tudi za dezinfekcijo v živinoreji in vseh preostalih industrijskih panogah.

Navodilo za razkuževanje površin skladno s priporočili NIJZ (www.nijz.si) Corona virus (SARS-CoV-2). 1% raztopino (100 ml/ 10 l vode) nanesite na površino z brisanjem ali pršenjem. Sredstvo naj deluje 15 minut.

Ne spreglejte našega članka: S čiščenjem v boj proti koronavirusu!

Dodatne informacije

Količina

5,4kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Megamax Profi Baktoklor”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Povezani izdelki