Manjka vam samo še 70€ do brezplačne poštnine.
Potrebujete sanitarni potrošni material za vaše podjetje? Kontaktirajte nas za ponudbo!

Hollu Xerax

10,5679,30

Močno gosto tekoče čistilo na bazi fosforjeve kisline, ki že po kratkem času delovanja odstrani trdovratne obloge apnenca, vodni ter urinski kamen.

Počisti
Številka artikla: N/A Šifra: 4 Kategoriji: , Oznake: , , , , , ,

Opis

Zelo učinkovito kislinsko čistilo z vsebnostjo posebnih tenzidov. Ne vsebuje solne kisline, ocetne kisline in drugih hlapnih kislin, ki so problematične zaradi korozijskih poškodb. Sredstvo že po kratkem času učinkovanja odstranjuje trdovratne apnenčaste obloge in drugo ekstremno umazanijo. Poskrbi za čistočo in higieno v straniščih. Viskoznost omogoča daljši učinek na navpičnih površinah. Brez težav odstranjuje obloge apnenca, urinskega kamna, rje, apnenčevih mil, cementne koprene, ostanke kožne maščobe, mastne in oljnate madeže ter ostanke mil.

Uporaba: Izdelek je primeren za intenzivno čiščenje v sanitarnih prostorih na vseh kislinsko odpornih površinah, pisoarjih, koritih, steklu in porcelanu.

POZOR: Sredstvo ni primerno za uporabo na emajlu in apnencu (marmor, solnhofer), kislinsko občutljivih stenskih in talnih oblogah. Kislinsko odpornost preverimo na neopaznem mestu! Sredstva nikoli ne mešajmo s sredstvi, ki vsebujejo klor!

Navodilo za uporabo: Pri čiščenju WC-jev in pisoarjev sredstvo uporabljamo v nerazredčeni obliki. Sredstvo nanesem, pustimo učinkovati, eventualno obdelam s krtačo ali filcem in splaknemo. Za čiščenje vseh ostalih površin uporabljamo ca. 20 – 40 ml sredstva na 10 l hladne vode. Pred čiščenjem vpojnih oblog in fugirnega materiala površino predhodno namočimo, raztopino pustimo nekaj trenutkov učinkovati in splaknemo z vodo. POZOR: Sredstva ne uporabljajmo na vročih materialih ali z vročo vodo!

Hollu sredstva so visoko koncentrirana. Tako 10L Hollu Xerax zadostuje za 5000L delovnega koncentrata.

Količina: 1L in 10L

Za lažji izbor primernega čistila si pomagajte s člankom!

Dodatne informacije

Količina

1 L, 10 L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hollu Xerax”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Povezani izdelki