Manjka vam samo še 70€ do brezplačne poštnine.
Potrebujete sanitarni potrošni material za vaše podjetje? Kontaktirajte nas za ponudbo!

Hollu Textra

89,47

Specialni koncentrat za strojno čiščenje preprog.

Številka artikla: 21 Šifra: 0021 Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Specialni koncentrat za strojno čiščenje preprog. Ne pušča sledov, ščiti pred novo umazanijo, skromno penjenje. Primeren za uporabo na vseh vodoodpornih tekstilnih talnih oblogah, preprogah in kosih oblazinjenega pohištva.

Uporaba: Izdelek je primeren za čiščenje vseh barvno obstojnih in vodoodpornih tekstilnih oblog, preprog in oblazinjenega pohištva po razpršilno-ekstrakcijski metodi.

POZOR: Sredstva nikoli ne uporabimo na preprogah iz jute, sisala, kokosovih vlaken, lana ali drugih vodno občutljivih naravnih vlaken (to velja tudi za preproge, ki imajo hrbtna stran iz jute!). Pri nezaprtih hrbtnih straneh preprog je treba upoštevati tudi material podlage! Orientalske preproge: Vsaka orientalska preproga je ročen izdelek, unikat, ne serijski proizvod. Zaradi najrazličnejših barv, materialov in obdelave naj se čiščenje orientalski preprog izvaja le s strani specializiranih servisov!

Navodilo za uporabo: Pred čiščenjem preprogo temeljito posesamo (po možnosti krtačno sesanje). Eventualne madeže odstranimo z odstranjevalcem madežev DETA SUPER. Pred uporabo sredstva izklopimo talno ogrevanje. Pred čiščenjem na nevidnem mestu opravimo preizkus barvne obstojnosti in odpornost na mokroto. 1 – 2,5 % raztopino čistila (100 – 250 ml na 10 l vode) z mlačno vodo damo v ekstrakcijsko napravo. Posebej umazane predele predhodno napršimo. Čistimo po razpršilno-ekstrakcijski metodi in po navodilih proizvajalca naprave. Pri trdovratni umazaniji postopek ponovimo. V primeru penjenja v odplakovalno cev ali rezervoar za umazano vodo dodamo zaviralec penjenja. Zaviralec penjenja ne sme priti v neposreden stik s preprogo. Med sušenjem ne hodimo po preprogi! Po končanem čiščenju napravo spraznimo in črpalko oplaknimo s čisto vodo.

Hollu sredstva so visoko koncentrirana. Tako 10L Hollu Textra zadostuje za 1000L delovnega koncentrata.

Količina: 10L

Dodatne informacije

Količina

10 L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hollu Textra”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja