Manjka vam samo še 70€ do brezplačne poštnine.
Potrebujete sanitarni potrošni material za vaše podjetje? Kontaktirajte nas za ponudbo!

Hollu Tescopal

6,3543,58

Vrhunsko vsestransko čistilo v razpršilu za odstranjevanje prahu, mastnih madežev, ostankov nalivnih peres, itd.

Počisti
Številka artikla: N/A Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , Oznake: , , ,

Opis

Vsestransko čistilo v razpršilu za odstranjevanje prahu, mastnih madežev, ostankov nalivnih peres itd. Ne pušča sledov. Primerno za uporabo na ploščicah, steklu, barvanih površinah, vratih in ostalem pohištvu. Idealen pisarniško uporabo (mize, računalniške tipkovnice, itd.). Ni primerno za uporabo na občutljivih površinah kot je pleksi steklo.

Uporaba: Sredstvo je primerno za čiščenje vseh pralnih površin, kot so ploščice, steklo, ogledala, lakirane površine, kovina, kadi, korita, stranišča, vrata, okenski okvirji, radiatorji, pohištvo, vodoodporni podi in trde talne obloge. Primerno je za uporabo na plastičnih površinah, kot so PVC, PE, pleksi steklo, ABS in POM. Ni primerno za polikarbonat. Zaradi velikega števila različnih umetnih mas in težkega razlikovanja le-teh, je vedno priporočljivo predhodno preizkusiti odpornost materiala na nevidnem mestu!

Navodila za uporabo: Nerazredčeno čistilo enakomerno razpršimo po podlagi in obrišemo s krpo. Pri čiščenju električnih naprav (plastična ohišja) sredstva nikoli ne napršimo direktno na napravo, temveč na krpo, s katero potem izvedemo čiščenje.

Količina: 1L in 10L

Dodatne informacije

Količina

1 L, 10 L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hollu Tescopal”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Povezani izdelki