Manjka vam samo še 70€ do brezplačne poštnine.
Potrebujete sanitarni potrošni material za vaše podjetje? Kontaktirajte nas za ponudbo!

Hollu Stripex

82,69

Sredstvo za alkalijsko občutljive talne obloge.

Številka artikla: 7404 Šifra: 7404 Kategorije: , , Oznake: , , , , ,

Opis

Učinkovit odstranjevalec voščenih in polimernih premazov na skorajda vseh vrstah talnih oblog. Primeren je tudi za alkalno občutljive obloge, kot sta linolej in kavčuk. Sredstvo ima skromno penjenje in intenzivno topilno moč. Izdatna testiranja so pokazala, da sredstvo ne povzroča obarvanja linoleja niti pri uporabi v nerazredčeni obliki. Brez težav odstranjuje umazanijo ter voščene in polimerne premaze.

Uporaba: Sredstvo je primerno za osnovno čiščenje vseh vodoodpornih talnih oblog, kot so PVC, guma, kavčuk, plastika, linolej, naravni in umetni kamen ter ploščice. POZOR: Zaradi vsebnosti topil priporočamo, da pred uporabo na plastičnih ali občutljivih podov na nevidnem mestu preizkusite obstojnost materiala!

Navodilo za uporabo: Sredstvo običajno razredčimo z vodo v razmerju 1:10. V trdovratnih primerih ga uporabljamo v nerazredčeni obliki. Raztopino nanesemo na površino, pustimo učinkovati 5 do 10 minut, površino obdelamo z ustreznim filcem (za linolej rdeč ali moder filc), nato raztopljeno umazanijo odstranimo. Površino splaknemo s čisto vodo (nevtralizacija). POZOR: Pred nanosom novega premaza mora biti površina popolnoma suha!

Hollu sredstva so visoko koncentrirana. Tako 10L Hollu Stripex zadostuje za 200L delovnega koncentrata.

Količina: 10L

Ne spreglejte našega članka o zaščiti tal!

Dodatne informacije

Količina

10 L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hollu Stripex”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Povezani izdelki