Manjka vam samo še 70€ do brezplačne poštnine.
Potrebujete sanitarni potrošni material za vaše podjetje? Kontaktirajte nas za ponudbo!

Hollu Savonit

61,00

Čisti in neguje talne površine z antistatičnim in protizdrsnim učinkom.

Številka artikla: 24 Šifra: 24 Kategoriji: , Oznake: , , , , , ,

Opis

Visoko koncentrirano negovalno sredstvo za brisanje na osnovi dragocenih mil v povezavi s posebno pralno aktivnimi substancami. Za seboj pušča zaščitni film s svilnatim leskom, ki ga po potrebi lahko spoliramo do visokega sijaja. Lahek milni film preprečuje naelektrenje plastičnih oblog, kar povzroča vse večjo antistatičnost obdelanih površin. Sredstvo za seboj pušča prijeten svež vonj in je temeljito a prijazno do materiala in okolja.

Uporaba: Sredstvo je primerno za vzdrževalno čiščenje in nego vseh vodoodpornih talnih oblog, kot so plastika, PVC, guma, kamen, cotto. POZOR: Sredstvo je primerno za uporabo na nelakiranih, z voskom obdelanih ali naoljenih parketnih in plutastih podih, vendar le za megličasto vlažno brisanje. Les ne sme vsrkati prekomerne vlage! Tudi pri lakiranih parketnih podih lahko vlage vdre v les preko fug! Izdelek priporočamo za ohranjanje protizdrsnega učinka premaza MET-CONTROL.

Navodilo za uporabo: ROČNO VZDRŽEVALNO ČIŠČENJE: Glede na stopnjo onesnaženosti uporabimo 50 – 150 ml sredstva na 10 l vode. UPORABA V ČISTILNIH STROJIH: Glede na stopnjo onesnaženosti uporabimo 100 – 200 ml sredstva na 10 l vode.

Hollu sredstva so visoko koncentrirana. Tako 10L Hollu Savonit zadostuje za do 2000L delovnega koncentrata.

Količina: 10L

Dodatne informacije

Količina

10 L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hollu Savonit”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Povezani izdelki