Manjka vam samo še 70€ do brezplačne poštnine.
Potrebujete sanitarni potrošni material za vaše podjetje? Kontaktirajte nas za ponudbo!

Hollu Celan Verde

8,1270,20

Sredstvo za brisanje talnih površin z izrazitimi čistilnimi in negovalnimi lastnostmi.

Počisti
Številka artikla: N/A Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , , , , , ,

Opis

Negovalno čistilo za talne površine brez voskov in mil, ki bazira na vodotopnih polimerih z optimalnimi čistilnimi in negovalnimi lastnostmi. Čisti intenzivno, ne da bi obloge izlužilo, in se hitro in brez sledov posuši. Na oblogi pušča negovalno komponento brez nalaganja na podlago in temnih robov. Primerno je predvsem za uporabo v čistilnih strojih, saj ima zelo skromno penjenje, primerno pa je tudi za uporabo v čistilnih vozičkih. Po nekajkratni uporabi se lahko polira do visokega sijaja (high-speed metoda). Brez težav odstranjuje umazanijo, madeže podplatov čevljev, olje in maščobo.

Uporaba: Izdelek je primeren za čiščenje in nego vseh neprevlečenih ali prevlečenih, poliranih ali lakiranih vodoodpornih oblog, kot so PVC, guma, linolej, kavčuk, naravni in umetni kamen, talne obloge v telovadnicah itn. POZOR: Izdelek ni primeren za čiščenje podov iz nelakiranega lesa ali plute. Izdelek je primeren za čiščenje naoljenih lesenih podov, vendar izključno za megličasto vlažno brisanje. Les ne sme absorbirati večjih količin vlage (tudi skozi fuge), saj bi to povzročilo nabrekanje in s tem poškodbe lesa!

Navodilo za uporabo: VZDRŽEVALNO ČIŠČENJE: 1 – 2 brizga sredstva (ca. 20 – 40 ml) na 10 l mlačne vode. Sredstvo porazdelimo, površino ustrezno obdelamo in počakamo, da se posuši (pri uporabi v čistilnih strojih, odmerek sredstva ustrezno povečamo). CLEANER METODA (strojno čiščenje z drgnjenjem): Sredstvo razredčimo z vodo v razmerju 1:3 ter razpršimo po površini in spoliramo. ENKRATNA NEGA: Sredstvo razredčimo z vodo v razmerju 1:5 do 1:10, nanesemo na površino, počakamo, da se posuši in spoliramo. VMESNO ČIŠČENJE: Sredstvo razredčimo z vodo v razmerju 1:10 in spoliramo.

Hollu sredstva so visoko koncentrirana. Tako 10L Hollu Celan Verde zadostuje za 5000L delovnega koncentrata.

Količina: 1L in 10L

Dodatne informacije

Količina

1 L, 10L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hollu Celan Verde”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Povezani izdelki