Manjka vam samo še 70€ do brezplačne poštnine.
Potrebujete sanitarni potrošni material za vaše podjetje? Kontaktirajte nas za ponudbo!

Hollu Betazid

7,8066,00

Materialu prijazno sanitarno čistilo.

Počisti
Številka artikla: N/A Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

Sanitarno čistilo s kislino. Ne vsebuje solne kisline, žveplove kisline, fosforjeve kisline in klora in je primerno za vsakodnevno vzdrževalno čiščenje sanitarij. Ščiti materiale, ki jih običajno najdemo v prostorih z vodovodno napeljavo (krom, aluminij, porcelan, plastika, kislinsko odporne ploščice, emajl po DIN). Je varčno pri porabi, omogoča hitro čiščenje in pušča prijeten svež vonj. Očiščenim površinam daje čist videz brez apnenih oblog in sledi brisanja z visokim leskom brez dodatnega brisanja. Brez težav odstranjuje vodni kamen, urinski kamen, rjo in cementne obloge, kalcijevo milo in kožne maščobe ter ostanke olj, maščob in mil.

Uporaba: Sredstvo je primerno za vzdrževalno čiščenje vseh pralnih, kislinsko odpornih površin, kot so kromirane armature, umivalniki, WC-školjke, kislinsko odporen emajl, kislinsko odporne stenske in talne obloge, steklo, plastika in legirano jeklo. POZOR: Sredstvo ni primerno za čiščenje kislinsko neodpornih površin in talnih oblog (npr. marmor ali emajlirane kopalne kadi, ki ne ustrezajo DIN-normi).

Navodila za uporabo: Čiščenje armatur, WC-školjk in umivalnikov: nanesemo nekaj brizgov iz priročne litrske plastenke, pustimo učinkovati, temeljito speremo z vodo in pustimo, da se posuši. POZOR: Pri uporabi sredstva v nerazredčeni obliki površino vedno speremo z obilo vode! Čiščenje stenskih in talnih površinah: 1 – 2 brizga (ca. 20 – 40 ml) sredstva na 10 l vode (do 30°C). Pri uporabi na vpojnih oblogah in fugirnem materialu površine predhodno namočimo, raztopino pustimo nekaj trenutkov učinkovati in speremo z vodo.

POZOR: Sredstva ne uporabljamo na vročih materialih! Kot vsi kislinasti izdelki sredstvo ne sme priti v stik s čistili, ki vsebujejo klor!

Hollu sredstva so visoko koncentrirana. Tako 10L Hollu Betazid zadostuje za 5000L delovnega koncentrata.

Količina: 1L in 10L

Za lažji izbor primernega čistila si pomagajte s člankom!

Dodatne informacije

Količina

1 L, 10 L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hollu Betazid”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Povezani izdelki