Manjka vam samo še 70€ do brezplačne poštnine.
Potrebujete sanitarni potrošni material za vaše podjetje? Kontaktirajte nas za ponudbo!

Hollu AZR

6,84 4,77

Koncentrirano univerzalno čistilno sredstvo z učinkom razmaščevanja.

Številka artikla: 1288 Šifra: 1288 Kategorije: , , , Oznake: , ,

Opis

Koncentrirano univerzalno čistilo za temeljito čiščenje vseh pralnih površin in za vse vrste umazanije. Z visoko močjo topljenja maščob hitro in zanesljivo odstranjuje tudi najbolj trdovratno umazanijo brez puščanja sledi. Pušča prijeten svež vonj. Ne vsebuje topil, odlikuje pa se po dobri sposobnosti močenja in varčnosti pri porabi. Brez težav odstranjuje olje in maščobo, atmosfersko nesnago, mastne saje in ostanke mazil (npr. v bolnišnicah).

Uporaba: Sredstvo je primerno za čiščenje vseh pralnih in vodoodpornih površin kot so občutljive plastične površine (linolej, PVC, guma), tlakovci, ploščice, steklo, emajlirane in lakirane površine, naravni in umetni kamen, podboji vrat, okenski okvirji, aluminij, legirano jeklo itn. Zaradi skromnega penjenja, je primerno tudi za uporabo v čistilnih avtomatih.

Navodila za uporabo: Normalna onesnaženosti: 1 – 2 brizga (ca. 25 – 50 ml) na 10 l vode. Trdovratna umazanija: odmerek ustrezno povečamo (do nerazredčene oblike). Površino očistimo kot običajno, umazanijo pobrišemo in pustimo, da se površina posuši. Za odstranjevanje ekstremne umazanije, npr. na štedilnikih, kopalnih kadeh in pisalnih mizah, uporabimo sredstvo v nerazredčeni obliki in površino obrišemo s čisto vodo (prej preverimo odpornost površine).

POZOR: Sredstvo ni primerno za čiščenje oblog, ki so občutljive na vodo (npr. nelakiran les ali pluta).

Hollu sredstva so visoko koncentrirana. Tako 1L Hollu AZR zadostuje za do 400L delovnega koncentrata!

Dodatne informacije

Količina

1 L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hollu AZR”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Povezani izdelki