Manjka vam samo še 70€ do brezplačne poštnine.
Potrebujete sanitarni potrošni material za vaše podjetje? Kontaktirajte nas za ponudbo!

Hollu Alcosan

7,5769,00

Univerzalno čistilo za lesk s posebno kombinacijo aktivnih substanc in čistilnega alkohola.

Počisti

Opis

Univerzalno čistilo za lesk s posebno kombinacijo aktivnih substanc in čistilnega alkohola. Intenzivno topi maščobo in umazanijo ter ne pušča sledi. Zagotavlja dolgotrajno svežino. Primerno za vodoodporne, z emulzijami obdelane talne obloge npr. PVC, linolej, guma, polirani umetni in naravne kamni (granit, marmor) ter ostale vodoodporne površine (npr. steklo, plastika, lesene površine). Primerno tudi za strojno nanašanje.

Uporaba: Sredstvo je primerno za vzdrževalno vlažno in mokro čiščenje vseh vodoodpornih talnih površin in elastičnih oblog (npr. PVC, linolej, guma), poliranih talnih površin iz umetnega in naravnega kamna (npr. marmor, granit), steklenih ploščic, klinkerja in vseh drugih pralnih in vodoodpornih površin. Ker po sušenju ne pušča sledi, je posebej primerno za zelo gladke in polirane površine. Zaradi zelo skromnega penjenja je primerno tudi za uporabo v čistilnih avtomatih.

Navodila za uporabo: Vzdrževalno čiščenje: 1 – 2 brizga (ca. 20 – 50 ml) sredstva na 10 l vode. Trdovratna umazanija: odmerek ustrezno povečamo. Površino očistimo kot običajno, umazanijo pobrišemo in pustimo, da se površina posuši. Dodatno brisanje ni potrebno.

POZOR: Sredstvo ni primerno za čiščenje nelakiranih lesenih in plutastih podov. Primerno je za čiščenje talnih površin iz lakiranega lesa ali plute ter za laminatne obloge, vendar pa naj bo čiščenje takšnih površin kvečjemu megličasto vlažno, nikoli vlažno ali mokro, saj prekomerna vlaga lahko prodre v fuge in povzroči, da les nabrekne in se poškoduje!

Hollu sredstva so visoko koncentrirana. Tako 10L Hollu Alcosan zadostuje za do 5000L delovnega koncentrata.

Količina: 1L in 10L

Dodatne informacije

Količina

1 L, 10 L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hollu Alcosan”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Povezani izdelki