Predstavitev proizvajalca: Italchimica

Predstavitev proizvajalca Italchimica Sanitec

Podjetje Italchimica je bilo ustanovljeno leta 2003, čeprav njeni začetki segajo v leto 1975. Skozi raziskave, inovacije in hitro prodornostjo na trg je v zelo kratkem času postalo mednarodno priznano. Leta 2006 je še utrdilo svoj položaj s priključitvijo podjetja Professional Detergents INDIA S.p.a. katero proizvaja profesionalna čistilna sredstva že vse od leta 1932. Danes se Italchimica ponaša z nazivom enega vodilnih Italijanskih proizvajalcev detergentov in kozmetike. Podjetje je skozi svoje poslovanje, blagovne znamke ter dovzetostjo do inovacij razširilo svojo prisotnost na tujih trgih, tako da je trenutno prisotno že v 50 državah po svetu.

Poslanstvo podjetja je razvoj in proizvodnja detergentov in kozmetike, ki izboljšujejo kakovost življenja. Njihova vizija je doseganje odlične kakovosti in s tem zagotavljanje svojim porabnikom strokovnost in zanesljivost. Vrednote za katere se zavzema podjetje so: Profesionalnost, kakovost in odgovornost.

O stremenju h kakovosti pričajo tudi pridobljeni certifikati : ISO 9001:2008 | ISO14001 | ISO14385 | ISO 18001.

Certifikati

 

Podjetje se zaveda pomena zaščite okolja ter je v ta namen ustvarila liniji  »Green Power« za profesionalne izdelke ter »Green Life« za izdelke namenjene široki potrošnji, da bi dodali svoj korak k zmanjševanju vpliva na okolje s proizvodi, ki so v skladu z CAM regulatornimi predpisi.  Uporabljajo tudi EU Ecolabel znak (Uredba ES št. 66/2010), ki priznava le najboljše izdelke, ki so prijaznejši za okolje vendar še vedno nudijo odlično delovanje.

Ecolabel

 

Blagovne znamke podjetja

SanitecDualpower

MatrixDomina ItalchimicaAnima Italchimica

Sanitec: Ustanovljena leta 2001 še pred uradnim nastankom podjetja Italchimica. Sanitec je vrhunska linija izdelkov za čiščenje in detergentov za profesionalno uporabo.

Dual Power: je linija profesionalnih čistilnih sredstev namenjena domači uporabi. Izdelki te blagovne znamke so na voljo v maloprodaji.

dMed Pharma: je linija kozmetičnih izdelkov za čiščenje in nego kože, ki je nastala v sodelovanju z laboratoriji univerze v Padovi.

Dermomed: zagotavlja vrhunske izdelke za osebno nego v praktičniih in elegantnih pakiranjih.

Matrix: je blagovna znamka, ki zagotavlja kakovostne proizvode po primerni ceni.

BAKTERIO: je linija detergentov, ki združuje močno razkužilo ter čistilo.

DOMINA: Ustanovljena leta 2012 z namenom, da bi izbrani skupini trgovcev na drobno omogočila trženje in prodajo visoko kakovostne blagovne znamke.

ANIMA: je linija kozmetičnih izdelkov, ki uporablja koncept 2 v 1.

Podjetje Karan & Delfin d.o.o. je zakoniti zastopnik in uvoznik izdelkov podjetja Italchimica. Našo ponudbo izdelkov si lahko ogledate tukaj.

Predstavitev proizvajalca - Italchimica

Morda vas zanima tudi: