Predstavitev proizvajalca: Hollu

Proizvajalec čistil hollu (gruber)

Hollu je avstrijski proizvajalec profesionalnih čistilnih sredstev najvišje kakovosti. Že od leta 1905 razvijajo inovativne, usklajene sisteme čiščenja za vsa področja čiščenja in higiene.

Trenutno podjetje zaposluje več kot 400 ljudi na kar 9 lokacijah po Avstriji in Italiji. Njihovo prisotnost pa lahko najdemo še v Nemčiji, Švici in trgih vzhodne Evrope.

Proizvajalec čistil hollu Graz

V lasti družine Holluschek od ustanovitve je podjetje globoko zakoreninjeno v lastnih raziskavah, razvoju in proizvodnji na sedežu podjetja Zirl na Tirolskem. Trenutni lastnik podjetja Werner Holluschek je tako že 4. generacija. Z rednimi naložbami zagotavljajo stabilnost, rast in ustvarjanje vrednosti v regiji ter trajnostno prispevajo k zdravju in kakovosti življenja strank, zaposlenih in partnerjev. Leta 2000 so prevzeli podjetje Gruber Reinigungstechnik, čigar izdelke tržimo vse od naše ustanovitve. Leta 2013 je blagovna znamka Gruber dokončno ukinjena in v celoti nadomeščena z blagovno znamko Hollu.

Blagovno znamko Hollu odlikujejo predvsem visoke koncentracije njihovih kakovostnih čistilnih sredstev, s čimer stremijo k zmanjšanju odpadne embalaže in minimiziranju vpliva na okolje. Prav tako pa je podjetje implementiralo 17 trajnostnih ciljev (SDG), določenih s strani Združenih narodov.

Certifikati

Hollu certifikati

 

Izdelki Hollu

Celotno linijo izdelkov Hollu najdete tukaj!

Izdelki Hollu

Morda vas zanima tudi: