O podjetju

Kdo smo

Podjetje Karan & Delfin d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 1999 z idejo kreiranja ponudnika izdelkov in storitev, ki bi strankam nudilo široko paleto profesionalnih izdelkov za vzdrževanje in higieno vseh vrst delovnih prostorov in osebno higieno. Po prepoznavi potrebe na trgu je podjetje kasneje v svoj asortima vključilo še gostinski program in program zaščitne opreme. Danes podjetje velja za prodajalca, kjer lahko kupci vseh različnih proizvodnih in storitvenih dejavnosti na enem mestu najdejo vse, kar potrebujejo za dosego svojih lastnih ciljev ob primerni ravni kakovosti.

Z več kot 20-letnimi izkušnjami in znanjem smo pridobili status enega izmed vodilnih podjetij v Sloveniji, ki se ukvarja s profesionalnimi higienskimi sistemi. Podjetje svojim strankam ponuja učinkovite in inovativne rešitve na področju vzdrževanja visoke ravni higiene prostora. Ključni del uspeha je naša ekipa, ki z resnim pristopom in predanostjo delu pomaga ustvarjati varno, zdravo in prijetno delovno okolje za vse stranke.

Bonitetna ocena platinasta bisnode

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Apply Coupon
   Available Coupons
   nakup10 Get 10% off Kupon za popust v višini 10% za dokončanje nakupa!
   nakup5 Get 5% off Kupon za popust v višini 5% za dokončanje nakupa!
   popust10 Get 10% off 10% popust za naše stalne stranke!
   popust5 Get 5% off Kupon za popust v višini 5% ob pridružitvi v našo skupnost.
   Unavailable Coupons
   rojstnidan Get 10% off 10% rojstnodnevno znižanje na celotni nakup! Ne velja za izdelke v akciji. Kuponi se ne seštevajo.